Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія заступилася за колегу з цеху Наталію Могилевську, яка розкритикувала шанувальників. У суперечку зірка вступила до соцмережі instagram.

Камалія розповіла, що побувала на виставі Наталії Могилевської та поділилася фото, на якому позує у гримерці разом із артисткою. Дружина Захура зізналася, що виступ був дуже емоційним і вона встигла посміятися і поплакати.

Камалія. Фото: скріншот youtube

"Натусик ти фантастична! Актриса, співачка… і нехай виповниться твоє заповітне бажання", - підписала кадр зірка.

Користувачі мережі швидко відреагували на нову публікацію. Дехто розкритикував Наталію Могилевську, згадавши минуле.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Колись Могилевська сказала, що вона не с*ка... На той час вона виступала за Януковича. Подивіться її інтерв'ю того часу. І ви побачите за кого вона чітко виступала і сказала, що триматиметься цього курсу", - написали у коментарях.

Але Камалія не дала подругу образити і вступилася.

"Звідки їй було знати, що Янукович виявиться зрадником? Наталя не втекла до Москви, не покинула Україну, вона багато волонтерить і допомагає українцям та ЗСУ!", - відповіла Камалія.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія оновила гардероб напередодні свят та заплутала українців: "Це Полякова".

Також наш портал інформував, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до та після атаки окупантів: "Повернемо усе вкрадене".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія похвалилася відпочинком у Карпатах і засвітила опухлу особу: "Схожа на Захура".