Популярна українська танцівниця, хореограф та зірковий тренер відомого шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар, знаходиться за кордоном, але продовжує радувати своїх численних шанувальників у соціальних мережах.

Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Катерина поділилася методом подолання стресових ситуацій.

Катя Кухар, фото: Instagram

Балерина написала, що отримала безліч повідомлень після декількох серій публікацій про стрес та хоче поділитись лайфхаками, які допомагають особисто їй боротись з цим вже хронічним синдромом.

Катерина Кухар. Фото: Instagram

Візьміть папір А4 і виписуйте (важливо, щоб від руки) все, що болить, що турбує, викликає страх… І пишіть, пишіть… Подивіться на своє творіння і відпустіть… розриваючи листок на частини. Відчуваєш, наче "камінь з душі". - написала Катерина.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Також Катерина порадила написати відразу другу частину. Але в ній важливо подивитись на себе зі сторони. Це допомагає побачити більше можливостей. В цьому форматі "над собою" потрібно виписати усі варіанти рішення питань, що турбують, іншої точки зору, або навіть втілення бажань у різних проявах.

Також, коли відчуваю, що треба виговоритися — люблю їхати наодинці в машині і голосно співати. Це ж можна повторити вдома: включити пісні та вивільнити все через голос. - зізналася Катерина.

Нагадаємо, ми писали, що суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар скал смиренно ручки та заговорила про темні часи

Як повідомляв "Знай.ua" Катерина Кухар із "Танців зі зірками" допоможе вилікувати стрес їжею та сном.

Також "Знай.ua" інформував, підбірка найкращих фільмів на зимові канікули від Катерини Кухар: одного вечора не вистачить, діставайте попкорн.