Відома співачка, солістка гурту "KAZKA" Олександра Зарицька розповіла, що останнім часом досить важко переносить емоційні гойдалки. Вона оприлюднила фото де прикрасила корсет тоненькими стебельцями декоративних квітів.

Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Дівчина постійно мандрує, та дає благодійні концерти, проте останнім часом через гойдалки Олександра не може сконцентруватися.

KAZKA. Фото: Instagram

У дописі Олександра пише, що якби не психологічна підтримка і філософські міркування, то їй було б на багато складніше переживати війну.

Останні дні емоційно дуже складно. Як і всім нам. Але знаю, що час підніматись та рухатись далі, адже попереду — багато роботи на шляху до нашої перемоги Вже найближчим часом дуже чекаємо вас на концертах в Україні та Європі. Такі важливі зустрічі, де ми всі розуміємо одне одного, підтримуємо та щиро віримо у те, що скоро зустрінемось вдома — написала Заріцька.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Олександра Заріцька. Фото: Instagram

"Ви наша улюблена співачка, я була з дітьми у Вас на концерті у Вільнюсі", "Дякуємо за Вашу творчість!", - написали українці.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що KAZKA та Євген Хмара поділилися незабутнім вайбом від спільної роботи: "Вперше наживо"

Як повідомляв "Знай.ua" Олександра Заріцька з "KAZKA" змусила українців повірити у новорічне диво: "Маленьке свято"

Також "Знай.ua" інформував, Олександра Зарицька з "KAZKA" розповіла про складні обставини, але вирішила не опускати руки: "Вирулю"