Відома українська телеведуча Маша Єфросініна показала Олю Полякову у несподіваному світлі. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна поділилася новим фото, на якому її подруга Оля Полякова позує не у звичних для неї ефектних вбраннях, а загорнувшись у плед. Ведуча зазначила, що має на меті показати співачку такою, якої її не знає ніхто.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Маша Єфросініна зізналася, що багато дізналася про Олю Полякову після початку повномасштабної війни, яка їх сильно зблизила.

"Хочу, щоб усі сьогодні знали, що ти дуже добра і чуйна. Що твоїй чесності можуть повчитися всі, хто себе за таких тільки видає, адже це велика сміливість – вміти в обличчя говорити, що думаєш. Я особисто вчуся у тебе легше реагувати на образи від інших, вмінню легко прощати. Але головне, чому ти вчиш мене всю велику війну - вміти насолодитися моментом щастя, навіть якщо він короткий", - сказала Маша Єфросініна.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Українці захопилися красою співачки у такому нестандартному для неї образі.

"Тут реально вона виглядає на всі сто і ні, на мільйон", "Така мила дитина!", "Які ви обидві класні", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вперше розповіла, чи зраджував їй Тимур: "У тебе такі цицьки, що там нема чого..."

Також наш портал інформував, "Маю право...": Маша Єфросініна зізналася, що приховує під ліфчиком та зимовою шапкою.

Крім того, ми писали, Оля Полякова нагодувала соковитими равіолі свого співробітника і напросилася на комплімент: "Скажи, що я богиня".