Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль відреагувала на слова Христини Соловій, яка в недавньому інтерв'ю розкритикувала її творчість та похвалила зрадницю Ані Лорак. Реакцію на критику співачка продемонструвала у сторіс на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Тіна Кароль відповіла на слова Христини Соловій про те, що більшість її творчості - це "російська музика". Зірка була не багатослівною і лише опублікувала уривок відео, на якому інша співачка критикує її пісні та додала кілька смайликів із посмішкою та сміхом зі сльозами на очах.

Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Все буде добре", – лаконічно підписала ролик Тіна Кароль.

Сторіс Тіни Кароль. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Варто нагадати, що в одному з останніх інтерв'ю співачка Христина Соловій заявила, що Тіна Кароль не зробила жодного внеску в українську культуру. Вона зазначила, що найпопулярніші релізи Кароль - це російська музика.

Христина Соловій. Фото: скрін youtube

Водночас вона наголосила, що зрадниця України Ані Лорак і те зробила значно більший внесок у культуру країни.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Христина Соловій заявила, що українці відвоюють свою свободу, навіть залишившись без світла та тепла: "Зі зброєю в руках".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла про свого ідеального чоловіка, Пікалов з "Квартал 95" готовий до РАГСу: "Для розуму треба трохи накотити".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Kalush після хейту через образливу пісню "Батьківщина" зіпхнув усе на "нерозуміючих" українців: "Розганяє ворожість".