Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару поділилася чарівною та спокусливою фотографією, де вона позує біля дзеркала з оголеним животом та у мереживному топі. При цьому артистка зосереджено розглядає свою фігуру.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

Зважаючи на все, кадр випадково спіймав фотограф, який також працював із легендою шоу "Танці зі зірками" Катериною Кухар, Анною Саліванчук із "Жіночого кварталу" та багатьма іншими знаменитостями. Саме її Сопонару і відзначила у публікації, а ще зізналася, що дуже сумує.

"Miss U" - зворушливо написала вона.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Шанувальники теж не марнували часу і завалили компліментами гумористку. Під гарячим знімком зібралося багато коментарів про те, яка гарна фігура у Ірини Сопонару.

Один із підписників навіть згадав її коханого із ситкому "Одного разу під полтавою", якого грає Ткач. За його словами, Юрко збожеволіє, коли побачить Яринку в такому образі.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" грайливо стрільнула очима, підносячи до рота "заборонку": "Страшна сила"