Відома українська блогерка, яка веде свій Youtube-канал, Раміна Есхакзай, похвалилася своєю новою роботою та важливим відвертим інтерв'ю з Олегом Машуковим, який не приховує свою сексуальну орієнтацію.

Раміна Есхакзай поговорила відверто про гомосексуалізм та проблеми, з якими стикається відомий блогер, "веселун" Олег Машуков, який більше відомий як блогер Машуковський. Про свою роботу Раміна розповіла на сторінці в Instagram.

Раміна Есхакзай. Фото: Instagram

Ведуча зазначила, що хотіла показати, що насправді у тік-токерів та блогерів є свої проблеми та в ральному житті вони зовсім не такі, як у своїх розважальних відео.

Але більшу частину інтерв'ю Раміна присвятила сексуальній орієнтації Олега, вона написала, що він вразив своєю відвертістю.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

Раміна та Машуковський. Фото: Instagram

У коментарях зібралися як прибічники моралі, так і любителі толерантного та ліберального спрямування. Видно, що ця тема в суспільстві досить резонансна, та викликає багато дискусій. Частина людей вперше дізналися про Олега та його нетрадиційну орієнтацію.

"Дуже шкода людей, які пишуть такі мерзенні коментарі. Де ви бачите пропаганду? Гомосексуальність була, є і буде. Якщо вам так огидно - ідіть повз", "Якщо ми християнська держава, то християни читають Біблію, а в Біблії чітко написано , що одностатеві відносини це гріх, якщо треба посилання можу дати", - прокоментували українці.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Раміна Есхакзай влаштувала справжню "пожежу" в новому образі: "Готова".

Як повідомляв "Знай.ua" конкурентка Анатоліча та Єфросиніної Раміна Есхакзай розповіла про діарею та зайву вагу: "Тяжко встати".

Також "Знай.ua" інформував, колишня Козловського Раміна Есхакзай вирішила похвалитися пишними формами в корсеті: "Моя версія"