У 10 випуску романтичного проєкту "Холостяк"-12 фаворитка Саша Мудра знову опинилася в епіцентрі скандалу.

Саша Мудра, Олександра Погорєлова та Юля "Медуза" Кучеренко, яка пішла в десятому ефірі, прочитали листа Алекса Марині. Ініціатором цього стала Мудра. Тому на церемонії троянд не обійшлося без з'ясування стосунків. Топольського вкотре розчарував вчинок Саші.

Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

Ця ситуація послужила і розвалу дружби Марини та Саші, які спілкувалися практично з початку проєкту. Але, як з'ясувалося, "розвал" стався лише на екрані, адже зараз дівчата поїхали разом відпочивати. Марина прилетіла на Гаваї, де вже відпочиває Мудра. А сама Саша поділилася думками щодо ситуації з листом та дружби з Мариною.

Марина Голд, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Мудра стверджує, що їхні стосунки з Мариною були найміцнішими на проєкті, якщо говорити про те, що відбувалося у домі між дівчатками.

"Навіть не порахувати скільки разів нас намагалися посварити. Ми наполегливо не хотіли вірити в те, що це можливо, але як я і говорила, коли на горизонті з'являється чоловік, який обом цікавий, жіноча дружба може піти по швам", - пише улюблениця Алекса Топольського.

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Дівчина не приховує, що була дуже зла на Марину за зіпсоване індивідуальне побачення та переконана, що краще обговорювати почуття, які турбують.

"Ситуація з листом для мене все ще залишається загадкою, вона досі мені не зізнається, було це пасткою чи ні. Не дивлячись на наш конфлікт у 10-ій серії, нам вдалося пробачити один одного і зберегти нашу дружбу. Марина була однією з перших хто написав мені того жахливого ранку, коли почалася війна... З тих пір у всіх відбулася переоцінка цінностей і будь-які конфлікти здаються такою дрібницею на тлі цієї катастрофи... Хочеться жити! Дорожити близькими людьми і цінувати кожну прожиту мить. Я щиро рада, що доля звела нас знову, тільки вже в незнайомій для нас країні. Ми обидві починаємо своє американське життя з нуля, обидві відчуваємо всі тяжкості імміграції та постійний стрес, - продовжує Саша і завершує свою публікацію словами подяки до Марини. - Обіймаю тебе, маленька, все вдасться".

Публікація Саші Мудрої після 10 випуску шоу "Холостяк"

Мудра також прикріпила кілька фото з Мариною, за якими можна сказати, що дівчата міцно потоваришували після проєкту.

Публікація Саші Мудрої після 10 випуску шоу "Холостяк"

Публікація Саші Мудрої після 10 випуску шоу "Холостяк"

У коментарях відзначилася і сама Марина: "Люблю, все це нісенітниця! Дуже рада, що ми тримаємося разом. І тільки ми знаємо, як нам добре разом сміятися, і розділяти радісні моменти життя і навіть погані) І в проєкті, було стільки всього за кадром хорошого і смішного. А за листа і не зізнаюся, нехай буде нікому вже не потрібною таємницею".

Інші фоловери Саші зазначили, що така дружба може означати лише одне: жодна з дівчат не виграла на проєкті.

"Зрозуміло тепер, що жодна з вас не перемогла ..., я засмутилася, тепер не цікаво дивитися далі", "Зрозуміло, що Сашка програла", "Отже, жодна з вас не з холостяком, хм ... найнецікавіший сезон.. кожна з дівчаток, що вже пішли, розповіла, що і як було на шоу...і поведінка Алекса", "Дякую що розкрили всі карти, переможе Катя я так і зрозуміла"...

Коментарі про фінал "Холостяк"-12

Нагадаємо про "балійське очищення": зірка "Холостяка" Алекс Топольський дозволив екзотичній самці трохи полизати.

Раніше ми повідомляли, що Алекс Топольський до "Холостяка" знімався у фільмі для дорослих - у справі було замішано поліцію: "Це не проблема".