Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", подружка Ксенії Мішиної, а також ще й любителька танців на пілоні Анна Сагайдачна, яка днями похвалилася дуже відвертими рухами у новому відео, продовжує дивувати своїх шанувальників. Тільки в мережі Instagram акторка має понад 60 тисяч передплатників.

На цей раз Анна Сагайдачна не стала дражнити новими гарячими танцями, а розповіла про ідею подарунка для друзів. Насправді Анні пощастило, у неї є в сім'ї людина, яка своїми руками робить круті в'язані речі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Сагайдачної у мережі Instagram.

Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram

"Друзі, всім привіт. А я хочу вам дещо дуже і дуже красиве і м'яке. Я зараз своїй подрузі по танцях везу ось такі гетри. Дивіться, які красиві. Такі няшні взагалі. Це ручна робота, це в'яже моя свекруха, своїми золотими ручками. У неї стаж в'язання вже 50 років. Мені зараз в'яжуть дуже високі для занять, я вам показуватиму, якщо хочете", - розповіла в новій історії Анна Сагайдачна.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Stories Анни Сагайдачної, скріншот: Instagram

Віддані шанувальники можуть помітити, що Анна Сагайдачна вирішила записувати відео без додаткових підготовок зі своєю майже природною красою і не стала морочитися з макіяжем, вид на мільйон.

Нагадаємо, зірка "Фортечної" Анна Сагайдачна показала танець із серіалу "Уенсдей" на пілоні: "Екзотичне".

Раніше повідомлялося, зірка "Фортечної" Анна Сагайдачна солодкою "рогаткою" змусила чоловіків розім'яти шию: "Як качечки...".

Також, "Ж*пку було видно": зірка "Фортечної" Анна Сагайдачна зробила з пілоном таке, що вже треба робити пропозицію.