Українська актриса театру та кіно, відома за роллю Наталі Дорошенко у серіалі "Кріпосна", Ганна Сагайдачна показала свої сідниці в сексуальному танці на шпильках.

Ганна Сагайдачна вирішила займатися танцями. Актриса одягнена в пастельний топ та чорну прозору спідницю.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Анна вигинається на високих підборах, в якому танцюють High Heels. Також актриса використовує шезлонг, на якому крутиться та задирає ноги.

"Ніхто не особливий. Але кожен може стати особливим видовищем, якщо на нього дивиться людина. Саме тому ми і оточуємо себе своїми людьми. Ніколи не думала, що зможу танцювати так, як зараз", - пише вона під відео.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Це не перше і, ймовірно, не останнє відео Наталі з подібними танцями. Якщо поглянути на профіль, вона часто постає у напівголому вигляді, демонструючи свою гнучкість та сексуальність.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Передплатники Ані Сагайдачної хвалять її старання у танцях: "Шикарно, хвиля тілом просто супер 🔥", "Дуже красиво! Чарує танець", "Вау😍 дуже красиво🔥".

Нагадаємо, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина знайшла "кумира" в особі сміливої ​​Ненсі Пелосі: "У 82 виглядати чудово і наводити кипіш"

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Денисенко з "Фортечної" зізналася, що "загнивала зсередини", довелося звертатися до фахівця: "Завтра я можу померти"

Знай.ua писав, зірка серіалу "Кріпосна" Ганна Сагайдачна видерлася на пілон і похвалилася прихованими талантами