Відома українська виконавиця Світлана Тарабарова пішла на ризик, незважаючи на вагітність. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова з перших місяців війни активно виступає з благодійними концертами для воїнів ЗСУ, щоб підтримати їхній бойовий дух. Вона продовжує робити це навіть зараз, коли чекає на третю дитину.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

Так, Світлана Тарабарова зізналася, що багато людей не розуміють її дії з огляду на те, що вона вагітна. Зірка зазначила, що ще 8 років тому вона зрозуміла, як важливо підтримувати захисників, які, не шкодуючи себе, захищають простих українців.

""Куди?? Ти ж вагітна!!" Багато людей крутять пальцем, багато хто не розуміє "чому?"... Я для себе відповідь дала ще 2014-го. Ці хлопці кілька днів тому були на сході, там, де зараз справжнє пекло.
Дати хоч краплю тепла та зігріти музикою, обіймами це вкрай важливо – тому що вони там заради нас", - поділилася виконавиця.

Популярні новини зараз

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Шанувальники наголосили, що співачка справді піддається ризику, але зазначили, що це водночас дуже похвально.

"Так, це дійсно ризик для вагітної. Ви молодець. Але з огляду на те, що зараз у ЗСУ і вагітні дівчата захищають і навіть можливо теж у такому пеклі або в полоні, то це дуже солідарно з вашого боку велика жіноча солідарність із вагітними захисниками", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і що залишається за кадром: "Від токсикозу та..."

Також наш портал інформував, що Світлана Тарабарова вшанувала пам'ять тих, про кого треба пам'ятати завжди, тим більше під час війни з росією: "Істина про геноцид".

Крім того, ми писали, Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться".