Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко ділився піснею, написаною ще на початку війни... сподіваючись, що її ніколи не випустить.

Наразі чоловік Насті Каменських поділився лише однією фотографією того, що відбувається на Майдані Незалежності у Києві, починаючи з неділі, 18 грудня 2022 року. Хоча останнім часом і є питання щодо того, чи разом Потап із виконавицею.

Олексій Потапенко, фото: Instagram

Проте зараз не про це. Олексій Потапенко відсвяткував єврейське свято Хануку на Майдані

"Kyiv. Maydan. Hanukkah!🙏🏻 HAPPY HANUKKAH!", - пише Потап у публікації.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На знімку продюсер відобразив важливий символ свята свічок. У коментарях з'явилося багато користувачів, які приєдналися до поздоровлень. Проте знайшлися й аматори звинувачень.

Алексей Потапенко, фото: Instagram

"А ми точно в Україні?", "Не знала, що Потап з тих теж", "Який президент, такі і свята", "Зі світлим святом Хануки! Нехай світло переможе пітьму", "Потапенко теж?", "А чому ви ж вітаєте українців із цим святом? Ми ж не вітаємо, наприклад, американців із Днем Святого Миколая", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потапу згадали за Іспанію на початку війни, поки він співає про перемоги: "Без штанів"

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Кошовий з "Квартал 95" та зірка "Слуги народу" Стас Боклан постаріли на 20 років під Потапа: "Голими руками"

Знай.uа писав, Потап нарешті зізнався, що в його житті не одна дівчинка, блондинка не як Каменських: "Там на мене чекають такі..."