Українська "Холостячка" та співачка Злата Огнєвіч часто викладає щось... і зараз, опублікувавши нову пісню в мережі, вона нарвалася на критику.

Справа в тому, що в її композиції під назвою "Як мені бути" користувачі з легкістю відгадали такий самий фрагмент із приспіву всесвітньо відомої "Lovely - Billie Eilish".

"Який хороший плагіат", "Біллі Айліш – молодець, гарну пісню написала", "Занадто точно переспіву Біллі Айліш", "Стільки таланту в Україні не розумію, нікому музику писати? Ні, треба переспівати Білі Айліш", - пишуть користувачі в коментарі .

Злата Огнєвіч, скрін: Instagram

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Злата Огнєвіч, скрін: Instagram

Про це навіть написали окремо. Українці заявили, що нашим артистам не потрібно вигадати щось нове... є "перевірені хіти" минулих років, які можна трохи переробити, додати пару слів про війну, про те, що доводиться переживати кожному – і готове. І не було б проблем, якби це був переклад пісні "Lovely", або в описі Біллі Айліш вказувалася як авторка.

"Музичні ЗМІ, журналісти і радіо, якщо ви підтримуватимете це, тому що вам за це заплатили або вам незручно відмовити колишньому депутату Верховної ради родом з Мурманська, то вітаю, ви так само прогнулися під систему", - кажуть автори звинувачення.

Злата Огнєвіч, скрін: Instagram

Злата Огнєвіч, скрін: Instagram

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч заговорила про розбите серце, стоячи на залізниці : "Сльози на очах"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Злата Огнєвіч із червоними очима засумувала між сніжинками, все через затримку : "Я розбита і засмучена"

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч розповіла про інтимні стосунки з Дмитром Шевченком: "С*кс - продовження кохання"