Наразі жінки активно готуються до Нового року, починають шукати швидкі способи для схуднення, записуватись у салони та шукати сукню мрії для свята. Тренер шоу "Зважені та щасливі" та колишня дружина українського боксера Узєлкова Марина Боржемська зголосилася допомогти.

Зірка дала рецепти трьох салатів, які краще їсти взимку, щоб не набрати зайву вагу. Вона також зазначила, що в холодну пору ми отримуємо менше вітамінів, а ці ласощі допоможуть їх заповнити.

Марина Боржемська, фото: Instagram

Буряковий салат з горіхами та сиром

Інгредієнти: два відварені та очищені буряки, лимонний сік (ст. ложка), волоські горіхи (50 г), сир бринза (100 г), оливкова олія (ч. ложка), насіння льону (ст. ложка), часник (три зубчики). Спеції – за смаком

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

Спосіб приготування: залийте насіння льону теплим окропом (2-3 ст.ложки), залиште настоятися на 15 хв. Натріть буряк на терці. Видавіть туди часник. Змішайте з оливковою олією та лимонним соком. Подрібніть горіхи, додайте сіль та підсмажте на сухій пательні. Насипте в буряк горіхи та насіння. Поріжте сир на маленькі шматочки, додайте спеції та доповніть салат.

Вітамінний салат з моркви, яблук та капусти

Інгредієнти: 2-3 яблука, одна морква, капуста білокачанна, перець, сіль, лимонний сік (ч.ложка), оливкова олія (ч.ложка).

Спосіб приготування: дрібно наріжте капусту, натріть на терці яблука та моркву, змішайте разом. Додайте лимонний сік, оливкову олію та спеції.

Салат з брюссельською капустою, гранатом та пармезаном.

Інгредієнти: брюссельська капуста (500 г), зерна одного гранату, півстакана горіхів (волоських або мигдалю), пармезан (за смаком), оливкова олія (1-2 ст.ложки), лимонний сік (2 ст.ложки), петрушка, сіль, перець.

Спосіб приготування: змішайте оливкову олію, лимонний сік, сіль та перець, додайте дрібно нарізану петрушку. Промийте брюсельську капусту, дайте їй висохнути. Розріжте кожну капустинку навпіл та додайте заправу. Добре перемішайте і залиште настоятися, а потім зверху пармезан.

Марина Боржемская, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що колишня Узєлкова Марина Боржемська назвала декілька лайфхаків, як не забувати про спорт взимку

Як повідомляв Знай.ua, Марина Боржемська розповіла, як наситити організм у холодну пору року: "Акцент на сніданках..."