Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерина Осадча 7 грудня відзначає особисте, особливе свято – День ангела. З такої нагоди вона вирішила привітати і своїх тезок, адресувавши їм декілька теплих слів.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Знаменитість завалила компліментами власниць такого прекрасного імені, не забуваючи про себе. Проте вона закликала не надто відволікатися на свято і продовжувати воювати з російськими ворогами, кожна на своєму фронті.

"Берегині і бешкетниці, господині і послідовні працівниці і разом з тим творчі натури. Будьте щасливі в моменті.Привітали одна одну і пішли далі виборювати перемогу", - написала Осадча.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На додаток ведуча показала чарівне фото, де вона позує у вишиванці та з ніжною усмішкою на обличчі. Шанувальники у відповідь привітали її та розхвалили.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча похвалилася весільною сукнею, Юрі Горбунову нікуди подітися: "Під ногами горів"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча показала, як у Європі надихнулися Росією: "Скільки ще?"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча нагадала, яку важливу роль жінки грають у війні з росією: "У горі немає поділів на гендер"