Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала в серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки в серіалі "Свати" насолодилася зимовою атмосферою та розповіла, як кожен може відчути себе Санта Клаусом. Цим вона поділилася на сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал захопила українців атмосферним зимовим фото, на якому позує на природі у теплому вбранні та симпатичних бірушах. Зірка зазначила, що цього року традиційних зимових свят як таких не буде, оскільки в країні війна, проте це не скасовує подарунки.

Анна Кошмал, фото: Instagram

"Один із законів Всесвіту – віддавай, щоб отримувати та одержуй, щоб віддавати. Все збалансовано у взаємообміні в цьому світі. Мені особисто таке величезне задоволення приносить дарувати подарунки… більше, ніж приймати. Цього року свята зовсім не свята. Але слід використовувати кожен привід для того, щоб виявляти увагу та нагадувати важливим людям, що ти їх цінуєш", - зазначила зірка.

Анна Кошмал закликала українців стати таємним Санта Клаусом для українських захисників та передати на фронт невеликий, але приємний подарунок. Вона зазначила, що вже взяла участь у цій ініціативі та надіслала воїнам невеликий сюрприз.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала, як війна "перетворила" її на бабусю: пробилася сивина і з'явилися зморшки.

Також наш портал інформував, що син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але маму було шоковано: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".