Відома українська виконавиця Аліна Гросу натякнула, що її стосункам з актором Романом Полянським настав кінець. Про це свідчить її нова публікація на сторінці в соціальній мережі instagram та коментарі під нею.

Аліна Гросу та російський актор Роман Полянський деякий час були парою, але в останні місяці не з'являються разом, а співачка постійно натякає, що їхнім стосункам прийшов кінець. Деякий час було незрозуміло, де знаходиться актор, але минулого місяця його помітили у Москві на прем'єрі фільму затятого шанувальника Путіна, режисера Валерія Фокіна.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Аліна Гросу презентувала свою нову пісню, якою чи не прямим текстом заявила, що у її житті стався черговий розрив стосунків із коханим.

"9.12.22. Перший новий рік, там де НАС немає.. Така самотня без тебе зима…", - підписала публікацію виконавиця.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Шанувальники вирішили підтримати улюблену співачку.

"Аліночко, ви прекрасна дівчинка, все буде добре, якщо людина не твоя, вона зникає з буття, якщо це твоя доля, повернеться у твоє життя", - заспокоїли зірку у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зізналася, куди ховається від зовнішнього світу: а як же Потап у прольоті?

Також наш портал інформував, що Світлана Тарабарова вшанувала пам'ять тих, про кого треба пам'ятати завжди, тим більше під час війни з росією: "Істина про геноцид".

Крім того, ми писали, Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться".