Старша донька відомої співачки Олі Полякової стала популярною блогеркою. Тепер Маша постійно радує своїх шанувальників новими кадрами у соціальній мережі.

На цей раз вона захопила фанатів шикарною фігурою в стильному купальнику. Такий знімок вона опублікувала на своїй сторінки у мікроблозі.

Маша Полякова, фото з Instagram

Минулого року зіркова родина відпочивала на Мальдівах. Мабуть, саме там Маша і зробила таку яскраву фотографію. У кадрі вона позує у стильному цільному купальнику у смужку. Вбрання чудово підкреслило її струнку фігуру. Пишне руде волосся дівчина вирішила залишити розпущеною. Крім того, позує вона без макіяжу, демонструючи свою природну красу. Знімок у блогерки вийшов дуже яскравим та ніжним.

У коментарях шанувальники почали обсипати Машу компліментами. Багато хто відразу почав писати, що вона дуже схожа на свою маму. Варто зазначити, що зоряну маму і дочку дійсно часто порівнюють.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Красуня", "Красива, вся в маму", "Красуня і фігуриста в маму! Модель", - пишуть шанувальники на сторінці Маші в соціальній мережі.

Скріншот коментарів, фото: Instagram

До речі, якось під час відпустки Оля Полякова ділилася яскравими знімками із дочкою. У кадрі Оля та Маша позували в однакових червоних купальниках. В результаті шанувальники відразу почали писати про те, що дівчата схожі не лише рисами обличчя, а й шикарними фігурами. До речі, старша дочка співачки також вирішила піти її стопами і вже серйозно займається музикою: Маша професійно навчається вокалу, співає у власній рок-групі, а також планує вступати вчитися в американський музичний коледж. Хто знає, можливо через кілька років вона буде не менш популярна, ніж її мама.

Нагадаємо, що Маша Полякова спробувала розіграти маму приколами з TikTok, але Оля виявилася розумнішою: "Зламала тренд".

Раніше ми повідомляли, що дочка Полякової брудно розматерила лондонців через те, що страйки зруйнували її плани: "Ви, їб**ни, бл*ть".