Найпопулярніший серіал на даний час "Венздей" підкорює все більше шанувальників і, звичайно ж, стає цікаво, як відбувалися зйомки картини Тіма Бертона про сімейку Аддамс.

Всім відомо, що вони відбувалися в Румунії і виконавиця головної ролі Дженна Ортега зізнавалася, що за 8 місяців зйомок вся група жодного разу не сходила до гарячого душу.

Зйомки закінчилися у березні 2022 року, а це означає, що вони збіглися з початком повномасштабної війни в Україні (а ми перебуваємо по сусідству з Румунією). Що ж кажуть актори з цього приводу?

Луїс Гусман, Дженна Ортега та Кетрін Зета-Джонс, кадр з "Венздей"

Акторський склад "Венздей" не був у Румунії задовго до того, як вибухнула війна між Україною та росією. Це також сприяло типу досвіду, що вони мали. Насправді, Крістіна Річчі зазначила, що нервувала через те, що з ними може статися щось жахливе, коли вони нарешті закінчать зйомку. Вона згадує, як відчула полегшення, коли вони поїхали.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Крістіна Річчі (Мерілін Торнхілл), кадр з "Венздей"

"Я пам'ятаю той ранок о 4 годині, коли всі були у вітальні, залишаючи Румунію, - згадувала Річчі про Ортегу та акторський склад "Венздей". - Друзі втомилися. Я була в сказі, бо була впевнена, що десь поруч з нами підірвуть атомну електростанцію, і ми всі загинемо. Я пам'ятаю те відчуття, ніби ми тікали".

Нагадаємо, що Дженна Ортега стала автором найкультовішої сцени з "Венздей": "Я почувала себе дуже невпевнено".

Раніше ми повідомляли 5 фактів про Емму Майєрс: що приховує милий перевертень Енід з "Венздей" від Netflix.