Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише побільшало. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська вирішила трохи відпочити від благодійних концертів та показала, як проводить своє дозвілля. Заняття вона обрала незвичайне, досить екстремальне.

Наталя Валевська. Фото: instagram.com/valevska_official/

Співачка вирушила до тиру, але з особливою метою - втілити мрію всіх українців, які так сильно чекають на перемогу над окупантами та падіння путінського режиму. Замість звичайної мішені вона роздрукувала фото диктатора рф і випробувала свої навички стрілянини зі зброї.

"Зараз знищуватимемо головного ворога України - пуйла", - сказала натхненно Валевська.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Вона потрапила йому у скроню, плече та легені. Після артистка із пристрастю розірвала фото та нагадала, що Україна обов'язково переможе. Якби вони зустрілися в житті, путін, напевно, був би вже мертвий, і багато українців не відмовилися б опинитися на місці зірки.

Раніше ми писали про те, що розведена Наталія Валевська спіймала Дзідзьо в халатику і зовсім не засмутилася: "Обіймаю "

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська в компанії Ольги Сумської та бородача побувала там, де творив Шопен: "Час із користю"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Валевська після розлучення зізналася у почуттях до зіркового колеги: "Люблю цього хлопця"