Популярний український модельєр, дизайнер та підприємець зі своєю особистою мережею модних бутіків Андре Тан дуже любить у соціальних мережах займатися важливими справами – розповідати про своє зіркове життя та давати різні поради щодо психології. Андре справжній філософ і молодшому поколінню є що підкреслити з цих слів.

На цей раз Андре розповів про свій особистий досвід "гарної відмови", наші читачі дізнаються, як справжні чоловіки розставляють пріоритети у дорослому та відповідальному житті. Є чому повчитися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

"Відмовляти красиво - це ціле мистецтво. Я на власному досвіді переконався, що відмова - це набагато більше, ніж просто слова. Іноді бувало і так, що я вже намагався погодитися на пропозицію з ввічливості, але вчасно розумів, що користі від цієї згоди жодної.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Які ж ліки проти нервів через необхідну відмову? По-перше, цінуєте свій час. Хоч би як я хотів приділити увагу кожній пропозиції, мого часу точно не вистачить на всіх, а найголовніше – на себе.

По-друге, визначтеся з пріоритетами. Що важливіше: взяти додатковий проект на роботі чи провести час із сім'єю? Зустрітися з подружками чи не проґавити дедлайн? Розставивши пріоритети, я знаю точно, що не втрачаю нагоди, а вибираю те, що важливо для мене сьогодні. І насамкінець, не вибачайтеся. Будьте ввічливими, але твердими у своїх намірах і словах.", - відверто поділився модельєр.

Коментарі до публікації Андре Тана, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації Андре Тана, скріншот: Instagram

У коментарях передплатники Андре почали активно обговорювати його життєву позицію щодо відмови, думки розділилися. Хтось згоден, а хтось і досі не зрозумів, що означає тверда відмова.

Нагадаємо, Андре Тан після розлучення розповів про свої головні чоловічі якості: це допоможе подобатися жінкам.

Раніше повідомлялося, пуховики більше не в моді: Андре Тан радить узимку укутатися в дублянку чи пальто.

Також, міняємо помпон на балаклаву: Андре Тан підказав, що носити на голові цієї зими.