Популярна українська співачка, блогерка, модель та часта гостя у свого улюбленого вчителя Павла Зіброва Анна Трінчер, яка днями влаштувала шоу у відвертих вбраннях перед дзеркалом, продовжує радувати своїх шанувальників. Відомо, що співачка зібралася до Австрії і законний чоловік провів її на київському вокзалі.

Проте перед поїздкою дівчина побувала на косметологічних процедурах, де доглядала свою шкіру, а також відвідала свою улюблену спортзалу, щоб не втратити підтягнуту форму.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

21-річна співачка, після походу до косметологічного кабінету, похвалилася результатами процедур перед дзеркалом. У камері її смартфона вона чудово впіймала себе з дуже цікавого ракурсу. Красуня постала у леопардовому комплекті білизни, де фанати можуть побачити всі тонкощі апетитних форм Анни Трінчер.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"Ох... Ці емоції, коли бачиш результат!", - коротко підписала нову історію співачка.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Після цієї історії була ще одна, де можна побачити похід зірки до її улюбленого фінет-клубу, тут співачка займалася штовханням кулі, а також попрацювала з гумками. За словами співачки, її ідеальна форма не від природи, а лише від того, що вона старанно працює та правильно виконує вправи.

Нагадаємо, Анна Трінчер пірнула носиком у стиглі бутони, чоловік постарався: "Обожнюю...".

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер розповіла про розлучення з Волошиним і як порушила важливу обіцянку: "Ти жінка, давай слухайся".

Також, "Мама казала...": Анна Трінчер засвітила м'які булочки і полюбила себе.