Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина скинула зайвий одяг та вразила фігурою в одній білизні. Ефектним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина спілкується зі своїми шанувальниками, як із добрими друзями та періодично ділиться з ними думками, переживаннями, а також цікавими моментами з особистого життя.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

Так, цього разу Ксенія Мішина вирішила змусити фанатів трохи почервоніти, постаючи перед ними у спідній білизні. Зірка активно займається у спортзалі та вирішила показати, яких успіхів їй вдалося досягти завдяки постійним тренуванням.

"Знаєш, так здорово прокидатися щодня…", - підписала ролик актриса.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Шанувальників вразили стрункі форми актриси у дуже нескромній білизні, про що говорять коментарі під публікацією.

"Красуня неземної краси від погляду на тебе закипає кров", "Вау", "Гарненька", - поділилися враженнями фанати.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тому й розлучилася із Сашком Еллертом? Ксенія Мішина поділилася важливим секретом: "Для розкриття цього почуття".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Анна Кошмал проговорилася про друзів з Росії, які періодично нагадують про себе: "Цікаві як ми".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Різатдінова з "Танців із зірочками" розповіла, як її підопічні тренуються у темряві та холоді: "У таких складних умовах".