Українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько якось зуміла прочитати "між рядків" у багатьох розмовах щодо блекауту, пунктів обігріву та всього іншого "про всяк випадок", що повномасштабна війна не закінчиться ні наступного року, ні в тому, що буде після нього.

Виконавиця якось сміялася з Олексія Арестовича, потім ділилася своїм настроєм, який у неї занепадає, подивившись ролик з історією України XX століття, коли нашим людям доводилося виживати через злочинні рішення російських (радянських) правителів. Наразі Анастасія Приходько розповіла про те, що одразу після появи російського блогера Дані Мілохіна у медіа-просторі знала, яка вона людина. Зовсім недавно ця недалека людина співала гімн України, а зараз зганьбився, розповівши про суть української мови.

Анастасія Приходько, фото: Знай.ua

"Пам'ятайте коли він тільки з'явився, я відразу сказала - Д*била шматок! Одноклітинний шмаркач! Мені говорили: Настя він крутий блогер, а я говорила довб**б він! І хто в результаті прав? Правильно - Я. Долб**бів відразу видно розумним людям", - пише Приходько у публікації.

Анастасія Приходько, фото: Facebook

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще
"Настільки "крутий і популярний" що його майже ніхто не знає, та й добре", "У Дані не проста доля та сумне дитинство на жаль. Хлопець трохи з прибабахом", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Приходько нагадала, через що пройшли українці XX століття: "Забрали дитинство"

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько зізналася, що вони пішли з її життя: "Ще не покрутять біля скроні"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько розповіла, що було у неї з Меладзе до Віри Брежнєвої: "Звичайно, 3 роки"