Ведущая программ "Світське життя", "Голос країни" Екатерина Осадчая поделилась несколькими Instagram Stories, в которых осудила украинцев в Европе.

Зробила вона це на День пам'яті жертв голодоморів, який припадає на четверту суботу листопада (26.11.2022). Адже більше не змогла терпіти нахабство деяких громадян, які показують шикарне життя закордоном, поки співвітчизники живуть від однієї масової ракетної атаки до іншої. Наразі Катерина Осадча відзначила всесвітньо відомий бренд, власники якого досі не зрозуміли, що Росія є країною-терористом.

Катя Осадчая. Фото: скрин youtube

"Скільки ще належить загинути людям від російських бомб? Колекція натхнена тайгою. Dior - уславлення тероризму", - написала вона.

Катерина Осадча, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Ще тиждень тому Європейський парламент оголосив Росію державою-спонсором тероризму... проте це не завадило французькій компанії Dior запустити цілу кампанію, присвячену російській культурі.

Їм намагалися нагадати, що мета будь-якої культури у світі – запобігти варварству... Ось тільки це, мабуть, не стосується росіян, які не лише підтримують війну, а й геноцид українського народу.

Нагадаємо, Юрій Горбунов завалив компліментами героїню з "Азовсталі": до такої Осадчої "страшно" ревнуватиме

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча нагадала, яку важливу роль жінки грають у війні з росією: "У горі немає поділів на ґендер"

Знай.uа писав, Катя Осадча наїхала на українців у Європі в особливий день: "Маємо не дратувати"