Відома українська співачка, акторка, блогерка та улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер, яка днями трохи дала емоційну слабкість і закрила свою сторінку в Instagram, вирішила продовжувати активно спілкуватися зі своїми шанувальниками. Аня показала своє "ідеальне" сімейне життя та свого чоловіка, який зробив їй дуже шикарний подарунок.

Цього разу Анна Трінчер опублікувала кадри, де вона вже є володаркою пишного букета з живих червоних троянд. На такий подарунок співачка мала лише одну реакцію. Пропонуємо нижче дізнатися, як саме відреагувала виконавиця.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Люблю червоні троянди", - коротко підписала нові кадри Анна Трінчер.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

На нових кадрах можна помітити, що Анна Трінчер, як і відбувається традиційно, займається звичайними справами - обрізає і комплектує свій великий букет з червоних троянд у вазу. Також можна помітити, що під час укомплектування дівчина встигла насолодитися запахом квітів.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що нещодавно до неї та її чоловіка у квартиру увірвалася невідома та почала командувати, що робити і як треба прибирати на кухні. Пізніше виявилося, що це "кандидатка" на хатню робітницю, яка вирішила включити "командира". Після цього Аню почали у коментарях все вивчати "правильній поведінці". І хто ж це почав робити? Та її ж підписники й почали це робити.

Нагадаємо, Анна Трінчер розповіла про розлучення з Волошиним і як порушила важливу обіцянку: "Ти жінка, давай слухайся".

Раніше повідомлялося, "Мама говорила...": Анна Трінчер засвітила м'які булочки і полюбила себе.

Також, "Повинна все сама робити...": Анна Трінчер після брудної кухні зловила шок, трусики тут не допоможуть.