Даша Квіткова – популярна українська блогерка, переможниця дев'ятого сезону романтичного шоу "Холостяк", головним героєм якого був Микита Добринін.

Дівчина вже давно перебуває в Києві, хоча кілька разів їй все ж таки доводилося їздити до Європи з міркувань безпеки... а зараз вона відповіла хейтерам, які пишуть їй, що вона була б ніким без Микити та без проекту "Холостяк". А також те, що вона має бути вдячна телебаченню за сьогоднішню популярність і не казати, що треба "хотіти та робити".

Даша Квіткова, фото: Instagram

"Друзі, знаєте, я за чотири роки дуже багато чула у свій бік таких висловів, що якби не проект "Холостяк", у мене нічого б не було. Або моє найулюбленіше - що все мені дав чоловік. Так от, дивіться, хочу вам дещо пояснити. У проект "Холостяк" приходять мільйони дівчат. І справді проект дає тобі класну платформу", - зазначає Даша Квіткова.

Добринін та Квіткова, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Але він дає тобі платформу у відкритому океані.І після закінчення ти вигрібаєш сам.Сам знаходиш всі можливості, всі шляхи, щоб догрісти до своїх мрій. Я дуже вдячна своєму чоловікові за його величезну підтримку. Але, якби у мене не було амбіцій, якби у мене не було мрії. Якби я сиділа на попі рівно у мене нічого не було б тоді", - додала вона.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Даша Квіткова показала, як перетворилася з "гидкого каченя" на лебедя: "Мотивація для всіх"

Як повідомляв "Знай.uа", Микита Добринін знімком із сином змусив українців згадати про найголовніше: щастя - існує

Знай.uа писав, Даша Квіткова наїхала на колишнього Камінської через кривий нос: "Я йому заплатила..."