Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина показала чоловіка, за яким почувається як за кам'яною стіною. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина вже давно поставила жирну крапку у відносинах з переможцем проєкту "Холостячка", гумористом Олександром Еллертом. Як виявилося, у неї є інший чоловік, за яким вона почувається, як за кам'яною стіною. Ним виявився її син Платон.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Ксенія Мішина зізналася, що не боїться ділитися з ним потаємним і знає, що він її підтримає, дасть пораду чи відповість на запитання. І це незважаючи на його вік – 10 років.

Ксенія Мішина з сином, фото з Instagram

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Я дуже тішуся, що в мене вже такий дорослий син. Я з ним можу обговорювати будь-які теми, не соромлячись нічого. Попросити поради або поставити питання, які мене турбують. І я просто кайфую від того, як він уже по іншому себе проявляє, і іноді видає таке, що поряд я вже справді відчуваю захист", - поділилася актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Холостячка" Ксенія Мішина пішла до спортзали, щоб вирішити головну проблему: "Стане горішком, перевірте".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська розповіла, як шукає пригоди на свою п'яту точку, та попросила про допомогу: "Боже, підштовхни".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Різатдінова з "Танців із зірочками" розповіла, як її підопічні тренуються у темряві та холоді: "У таких складних умовах".