Відомий український шоумен та гуморист Вадим Мічковський, якого всі знають як Дядю Жору, регулярно спілкується з шанувальниками та радує їх розважальним контентом у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 760 тисяч людей. Крім того, він ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами.

Дядя Жора знову спробував підкорити українців своїм специфічним гумором, який не всі гідно оцінюють. На цей раз жартівник показав курйозний випадок вранці, коли він тільки встав із ліжка після солодкого сну.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube

У момент, коли артист відкинув ковдру, причому досить різко, у повітря злетів грудочок вовни - маленький собака, судячи з усього, Йоркширський тер'єр або короткострижена Болонка, розрізнити в динамічному русі складно.

Шок на обличчі Мічковського був епічним, адже він забув, що заснув із собакою. На цей раз він зумів розсмішити шанувальників, тому вони у відповідь нагородили його приємними компліментами та особистими історіями.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Трошки спробуємо підняти настрій 😉✊ Коли забув, що в тебе є собака … і вона спить з тобою)) Знайома ситуація?)" - написав артист.

Раніше ми писали про те, що Дядя Жора показав, чого хочуть жінки від чоловіків його віку: "Купиш генератор - твоя"

Як повідомляв Знай.ua, Дядя Жора навідався до Михайла Поплавського, і поділився знаннями про шоу-бізнес: "Поради будуть корисні"

Також портал Знай.ua писав, що Дядя Жора показав, чим займався зі своїм малюком у перервах між відключенням світла: "2 дні просилася"