Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерина Осадча взяла участь в Українському жіночому конгресі, а також поділилася враженнями та кадрами із заходу. Те, що відбулося, дало їй зрозуміти, що усі українські жінки є лідерами.

"Вони вміють робити сто справ одночасно, вони працюють і виховують дітей, не падають духом і ідуть вперед", - додала вона.

Скріншот з Instagram, Катя Осадча

На когресі була військова парамедик Тайра, яка героїчно вижила в полоні в окупантів. Для Осадчої вона стала уособленням справжньої​​українки, яка продовжує боротися навіть після пережитого жаху.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Для мене було важливо підняти питання цивільних заручників і бездіяльності Червоного хреста, і в цьому ми з Тайрою на 100% співпали. Ми маємо боротися за права всіх наших полонених без виключення", - розповіла ведуча.

Як повідомила Катерина, до обміну додали трьох цивільних, у тому числі подружжя, яке шукали їх протягом 9 місяців. Вона бачила кадри їхнього повернення і не стримала сліз.

"Тайра сказала, що один день в полоні, як рік, просто уявіть. В горі немає поділів на гендер, але жінки в цій страшній війні стоять пліч-о-пліч з чоловіками і ми виграємо цю війну разом", - заявила артистка.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала, як у 39 років виглядати краще з кожною дитиною: "Сонячного початку"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча наїхала на українців у Європі в особливий день: "Мають не дратувати"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча пообіцяла довести світові непохитність українців, сидячи в метро при свічках з Горбуновим: "Спостерігатимуть"