Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 250 тисяч людей.

Соломія Вітвицька особисто вирушила до населених пунктів, які найбільше постраждали через російську окупацію - Ізюм, Лиман та Краматорськ. Ведуча захотіла побачити на власні очі страшні руйнування та привезти місцевим жителям гуманітарну допомогу.

Соломія Вітвицька. Фото: скрін youtube

На кадрі можна побачити руїни, де ще недавно стояли житлові будинки, а також вдячні та заплакані обличчя українців.

"Стільки горя й біди принесло рашистське іго. Але там під обстрілами досі залишаються жити і старенькі, і діти", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Вітвіцька заявила, що навіть незважаючи на гуманітарну катастрофу та пережитий жах, люди все одно посміхаються і вірять у те, що найкраще майбутнє ще настане.

"Наш народ не здолати! Обов'язково вистоїмо ✌️💙💛", - додала артистка.

Раніше ми писали про те, що зірка 1+1 Соломія Вітвицька показала кокетливого Івана, зачарував і Тарабарову: "Більше не вставляєш"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "1+1" Соломія Вітвіцька похвалилася корисними навичками, не зайвими під час війни: "Класна дамочка"

Також портал Знай.ua писав, що Соломія Вітвіцька показала, як переселенка з Ірпеня навалила купу в прямому ефірі 1+1: "Хвилюються і трапляється різне"