Відомий український музикант, виконавець авторських пісень та учасник гурту "5'nizza" Сергій Бабкін частенько радує відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 440 тисяч людей.

Сергій Бабкін презентував альбом, до якого увійшли найкращі його пісні за 20 років діяльності. Там все, що чули його шанувальники на концертах.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Артист вирішив згадати, як почався його творчий шлях - одного разу він зайшов у студію і за 2,5 години записав тридцять пісень, які врешті-решт увійшли до альбомів "Ура!" та "Біс!".

"За час, що минув, я пройшов через різні трансформації та експерименти. Змінювалися склади музикантів, формати виступів, музичні стилі, саундпродюсери та звучання. Єдине що завжди залишалось – це моя відвертість, щирість музики та слів. І в музиці, і в житті це є моїм головним принципом та цінністю, ви це знаєте і без нагадувань", - зізнався він.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

У збірці є як старі, так і нові пісні. Бабкін сподівається, що кожен знайде у ньому свої улюблені пісні, чи відкриє собі його творчість.

"Я б дуже хотів,щоб моя музика допомагала переживати ці важкі часи, коли загартовується нова українська нація, а звичайні люди перетворюються на героїв та богів, бо роблять неймовірні речі задля захисту та відновлення нашої Батьківщини", - додав Сергій.

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін показав, який колосальний шлях пройшов заради допомоги українцям: "Продовжую грати"

Як повідомляв Знай.ua, Сніжана Бабкіна зізналася, як фанатіє від чоловіка музиканта і знає те, що він приховує від усіх: "Дякую за чесність"

Також портал Знай.ua писав, що Сергій Бабкін зворушив довгоочікуваною зустріччю з дорогою серцю жінкою і це не дружина: "Стільки кохання"