Удостоєного нагород зірку серіалу "Гра в кальмара" О Йона Су (гравець під номер 001) було звинувачено у сексуальних домаганнях у Кореї.

78-річного чоловіка було звільнено без затримання після того, як у 2017 році його звинуватили у неналежному дотику до тіла жінки, повідомляє Yonhap.

Спочатку жінка подала скаргу на Йон Су у грудні 2021 року. Хоча справа була закрита поліцією у квітні минулого року, вона була знову відкрита після того, як передбачувана жертва вимагала подальшого розслідування.

"Гра в кальмара", кадр з серіалу

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

За повідомленням місцевого інформаційного агентства Yonhap, Йон Су відкинув звинувачення, коли його допитували влада.

Актор, який отримав "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль другого плану за свою визначну роль О Іль Нама у хіті Netflix, опублікував заяву з приводу звинувачень.

"Я просто тримав її за руку, щоб показати шлях навколо озера, - сказав О корейському новинному телеканалу JTBC. - Я вибачився, тому що [людина] сказала, що не підніматиме шум через це, але це не означає, що я визнаю звинувачення".

Серіал "Гра в кальмара", кадр з фільму

Співробітник окружної прокуратури Сувона повідомив AFP, що всі повідомлення місцевих ЗМІ про актора-ветерана з більш ніж 50-річним стажем "фактично невірні".

Корейське міністерство культури також нещодавно зняло з ефіру урядову телевізійну рекламу за участю Йон Су після висунення звинувачення.

Нагадаємо, що чарівняшки з серіалу "Гра в Кальмара" Хо Ен Чон та Лі Ю Мі влаштували битву, не встоїть навіть Хо Сон Тхе.

Раніше ми повідомляли, що Кім Джу Рен з "Гри в кальмара" від Netflix зворушила фанатів сімейним знімком.