Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка займала суддівське крісло в проєкті "Співають всі" на каналі Україна, почала розмірковувати про свій вік. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Анастасії Приходько у соцмережі Instagram.

"Не помічали, що з віком починаєш відчувати все яскравіше? Хороші фільми відчуваєш інтуїцією і ніби проживаєш їх разом з героями. Хороше вино дізнаєшся з етикетки і п'єш, щоб насолодитися смаком, а не як у молодості "щоб вставило". Торт і тістечко вибираєш ті, які подобається і щоб кайфонуть, а не ті, що потрапили під руку. Людей довкола відчуваєш справжніх. Хороших. Інші йдуть самі і ти не шкодуєш, бо так треба. Твої - поряд з тобою" , - написала 35-річна Приходька.

Скрін, Instagram Приходько

Вона також зізналася, що насолоджується кожним роком.

"Дивовижний вік. Вже дорослий і насолоджуєшся всім навколо, але, якщо щось вичудиш, ще не покрутять біля скроні. Мені подобається! А який Ваш вік був чи є найяскравішим?", - поцікавилася вона.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Скрін, Instagram Приходько

"Зараз мої 40 найкращі роки!!! І виглядаю краще, ніж у 20, і можу собі дозволити говорити "ні", коли чогось не хочу!!!", "Бо вже дорослішаємо більше розуміємо" , - приєдналися до роздумам шанувальники співачки.

Скрін, Instagram Приходько

Нагадаємо, що Анастасія Приходько розповіла, що було у неї з Меладзе до Віри Брежнєвої: "Звичайно, 3 роки".

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Приходько задумалася, де Арестович був усі 8 років війни: "Зібрався у президенти".