Відома українська телеведуча Марічка Падалко разом із родиною дуже зраділа появі снігу у Києві. Вони не змогли всидіти вдома та вийшли на прогулянку.

Ведуча 1+1 Марічка Падалко має чимало шанувальників, саме тому вона часто радує їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цього разу в Instagram у розділі stories Падалко опублікувала коротеньке відео із родиною. Її чоловік Єгор Соболєв та дочка дуже зраділи першому снігу, тому вирішили прогулятися увечері.

Скріншот stories Марічки Падалко

Зірка зізналася, що на вулиці не була всього кілька годин, а все так кардинально змінилося і земля вкрилася "білим простирадлом". Телеведуча зізналася, що через це відразу покращився настрій у неї та всієї її родини.

Скріншот stories Марічки Падалко

"Ми всіх вітаємо з першим снігом. Не були буквально кілька годин на вулиці і все замело і ми радіємо. Дуже. Хорошого вечора", - зізналася Марічка Падалко.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що ведуча ТСН Марічка Падалко показала справжнє нутро "тузиків" путіна: "Терористи діють, як...". Не забула Маричко Падалко і про інші новини, що обговорюються.

Раніше ми повідомляли, що легендарна ведуча новин Марічка Падалко поштовхала бункерного путіна.

Також стало відомо, що лідер "Антитіла" Тарас Тополя штовхнув провідну ТСН Марічку Падалко на гріх: "Ми тепер можемо вдома". Виявилося, що зірка телеканалу 1+1 Марічка Падалко не хвора і може обійматися вдосталь.