Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська порадувала шанувальників "блекаут версією" популярної пісеньки. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно показує шанувальникам, що відбувається у її житті. Натомість артистка нерідко демонструє своє почуття гумору, яке змушує посміхнутися навіть у найважчі моменти.

Оля Цибульська, фото: Instagram

Так цього разу Оля Цибульська вирішила подарувати українцям порцію позитиву після нещодавньої російської атаки. Зірка зняла коротенький ролик, сидячи в автомобілі, в якому переспівала відому пісеньку, але перероблену під нинішні реалії.

"Я знаю, що вам не просто, як і мені. Але ми тримаємось!", - написала під роликом виконавиця.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Судячи з реакцій українців, свою місію зірка виконала на 100%.

"Хочу таку пісню собі на рінгтон", - зазначили у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але маму було шоковано: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".