Комедійна актриса "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Дівчина любить викладати будь-які публікації, пов'язані з демонстрацією її шикарної фізичної форми та пластичності. А зараз відео опубліковано не в Instagram, а в TikTok.

Катерина Нікітіна, фото: Instagram

Можна зауважити, що Катерина знаходиться разом із Валерією Товстолєс біля величезного столу. Вони вирішили підтримати Олексія Потапенка (Потапа), записавши челендж під пісню Zavtra, групи Mozgi. Спочатку гумористка обернулася до камери попою, трохи нахилившись у короткій сукні. Лера вразила формами, а потім обернулася, щоб зробити кілька нехитрих рухів.
А ось Нікітіна тільки й встигла стати в позу, в чорних штанах і топі, і приготуватися до того, щоб розпочати рухи в такт музиці.

Катерина Нікітіна, скріншот: Youtube

"Що робиш?", "Красуні", "У подруги класна...", "Задній фон", "Млинець, з усією повагою до Лєри, але ти красивіша", "Красуня, а тебе в сукні побачимо?" , - пишуть користувачі у коментарях.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Лєра Товстолєс перейшла на погрози і тепер загрожує в'язниця: "Не боїшся?"

Раніше ми повідомляли, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" поскаржилася, що всі пускатимуть слини на її тіло у формі: "Люблю, щоб висіло".