Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко поділився публікацією, в якій вирішив привітати російського пропагандиста зі святом.

Нещодавно чоловік Насті Каменських нагадував про шоу "Голос країни-12", в якому він виступав як зірковий тренер. А зараз він поділився кількома публікаціями щодо крайнього масового ракетного удару Росії по нашій країні, 23 листопада 2022 року.

Олексій Потапенко. Фото: Youtube

"Ми прийшли з-під землі... Україна переможе і повстане", - пише Олексій в одному з останніх постів.

На знімку він у вузькому коридорі із зеленими стінами. Можна припустити, що це підвальне приміщення, куди він перемістився під час повітряної тривоги.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

А потім він показав те, що вкотре доводить незламність нашої нації. Адже навіть попри удари по ключових об'єктах української критичної інфраструктури наші медики роблять неймовірне.

"Ракетний напад викликав відключення електроенергії в Києві, під час якого лікарі Інституту серця завершували хірургічну операцію на серці дитини, вони продовжували працювати, незважаючи на відключення, і успішно завершили операцію, врятувавши дитині життя", - пише Олексій Потапенко у публікації.

Нагадаємо, Потап зворушив кадром з Михайлом Діановим, морпіхом з Азовсталі: "Важливі слова, запам'ятаю..."

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських усамітнилася від зайвих очей і спровокувала нові чутки про вагітність: "Якою ціною"

Знай.ua писав, Потап і "залізний генерал" Валерій Залужний підняли бойовий дух українців: "Йдемо до перемоги"