Український артист Дмитро Шуров, який виступає під псевдонімом Pianoбой, вирішив прокоментувати "зраду", що сталася на Національному відборі "Євробачення-2023".

Справа в тому, що у фінал потрапив Мойсей Бондаренко (Moisei) – військовий скрипаль із команди Дмитра. У минулому таку ж ситуацію пройшли Тіна Кароль із Wellboy. Однак Шуров поспішив повідомити, що особисто нічого не вирішує. І вибором займалася велика команда, тому "кумівства" в цій ситуації не потрібно шукати. Про це він повідомив в інтерв'ю "КП в Україні".

Дмитро Шуров, фото з Instagram

"По-перше, я не визначаю фіналістів, голосує велика команда, і це дуже правильно. Коена, наша зустріч із нею – просто випадковість", - відповідає Дмитро Шуров.

Ця ситуація була знята на камеру, там є багато свідків. І їх двох пов'язує виключно творчість, благодійні концерти та виступи перед українськими військовослужбовцями.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Фінал Нацвідбору на "Євробачення-2023", фото: Instagram

Фіналістами стали учасники Голос країни 2Tone, Tember Blanche, а також Jerry Heil, Tvorchi, Angelina, Demchuk та інші, включаючи Moisei.

Нагадаємо, Pianoбой розповів про спілкування із Земфірою під час війни і назвав причину сліз: "Нецензурні речі"

Як повідомляв "Знай.uа", Pianoбой розповів, чого найбільше потребують херсонці після деокупації: "Заглушити постійну канонаду"

Знай.ua писав, Jerry Heil доведеться перервати навчання в США, а протеже Kalush Orchestra у прольоті: оголошено повний список фіналістів Нацвідбору на Євробачення 2023