Українська співачка Lida Lee на знеструмлених ворогом вулицях Києва нагадала українцям про головне.

Популярна українська виконавиця Lida Lee, яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою у MONATIK, активно розвиває свій блог в Instagram, де за нею стежить понад 73,8 тисячі шанувальників.

Ліда Лі. Фото: instagram.com/lidalee_official/

Цього разу Лід вирішила заспівати, нагадавши українцям про основне світло, яке знаходиться у їхніх душах.

24 лютого ми навіть не думали, що два три тижні перетворяться на 9 місяців. 24 лютого ми навіть не могли собі уявити, які ми неймовірно сильні, відважні, сміливі. Що кожного місяця 24 число перетвориться на день усвідомлення скільки ми пройшли і скільки ще зможемо пережити. Але зараз ми точно знаємо, що темрява не переможе світло, що в кожного з нас. написала співачка.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Ліда Лі. Фото: Instagram

Користувачі підтримали зірку та прокоментували її допис

"Лідо, ми всі будемо бігти до мрії", "Так, все буде гаразд", "Кайф", Неймовірний голос", "ти диво", - написали користувачі.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Lida Lee спробувала "вилікувати" травмованих війною українців, почавши з правди: "Залишатися чесним із собою"

Як повідомляв "Знай.ua" Lida Lee показала того, хто будить її вранці поцілунками і довіряє найдорожче: "Укус за інтимне місце...".

Також "Знай.ua" інформував, що Lida Lee забула про всіх героїв Marvel після зустрічі з Пташкою з "Азовсталі": "Не вистачає слів вдячності".