Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка, співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Олена Савраненко нагадала шанувальникам про роботу "Жалі", яку створила у дуеті з Джамалою у 2021 році, та повідомила, що під час зйомок кліпу на цю пісню вона дізналася про смерть бабусі.

Alyona Alyona, фото: Instagram

А нещодавно ця ж трагедія трапилася і з другою її бабусею, хоч зірка не була з нею дуже близька, новина все ж таки засмутила її.

"Я безмежно рада, що ми створили її, адже вона нагадує, що жалі — природнє почуття, але якшо заповнити своє порожнє серце лише жалями — в цьому серці не буде місця надії на світле майбутнє", - зізналася артистка.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Джамала, у свою чергу, згадала, як майже одразу відгукнулася на ідею Олени створити разом творчу роботу. Тоді вона відчула, що колезі є що сказати. Співачка вже через рік зрозуміла, що рядки з пісні набувають нових сенсів, особливо під час війни.

"Найголовніше в цьому всьому - не втратити себе", - додала Джамала.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA спробували те, чого ніколи не практикували: "Нові горизонти"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona зробила дещо вперше і зняла на камеру, щоб розважити українців: "Туди і назад"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona та Jerry Heil "посмакували" сльози разом із польським репером: прем'єра зворушливого треку