Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських , яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя у соцмережі Instagram.

Настя Каменських зробила репост Insta Stories відомого телеведучого Андрія Беднякова, де він привітав її з прем'єрою нової пісні у властивій йому манері.

Знаменитості записали відео у спортзалі. У кадрі Андрій розхвалює та закликає своїх фанатів прослухати свіжий трек Насті, який вона випустила 19 листопада 2021 року у дуеті з молодим, але вже досить амбітним виконавцем Ванею Демчуком, який боротиметься за путівку на Євробачення на Нацвідборі.

"Так, сьогодні у цієї спортсменки, у цієї гарної дівчинки вийшла нова пісня. Як називається? Так все, дуже багато, це не твоя сторінка. Загалом, заходьте та слухайте. Чудова пісня, я танцюю під неї... я і моє друге підборіддя", - жартівливо сказав Андрій Бедняков на відео.

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських усамітнилася від зайвих очей і спровокувала нові чутки про вагітність: "Якою ціною". Виконавиця розповіла про те, що зараз для неї важливо.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться" .

Також стало відомо, що дружина Беднякова показала, як її "обліпили" діти і назвала те, що хоче в "нагороду" за їхнє виховання: "Можна тяпнути".