Знаменита українська виконавиця Світлана Тарабарова засяяла від щастя у компанії сина та розкрила свій секрет позитиву. Кадром зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Тарабарова намагається постійно перебувати на зв'язку з шанувальниками хоча б за допомогою соцмережі, де регулярно радує новими фото чи відео, на яких показує милі сімейні моменти чи ділиться особистими фото та думками.

Світлана Тарабарова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Світлана Тарабарова вийшла не прогулянку разом із сином, щоб помилуватися снігом, який цього року випав несподівано рано. Співачка вирішила зробити пам'ятне фото, на якому постала в ефектному зимовому вбранні, а на її обличчі сяюча посмішка. Вона зізналася, що її рецепт позитиву простий – бачити щастя у таких простих речах, як, наприклад, прогулянка.

"Щастя у простих речах", - підписала фото знаменитість.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Які красиві", "Які красиві нехай щастить вам у житті", "Неймовірна", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова з Real O заборонила собі боятися обстрілів заради майбутнього малюка: "Не маю права".

Також наш портал інформував, Юля Саніна з The Hardkiss згадала, як її пісня перетворилася на пророцтво: "Коли співаю, відчуваю біль".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona, Jerry Heil та KOLA спробували те, чого ніколи не практикували: "Нові горизонти".