Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова відчула себе казковою принцесою та відкрила в собі нові здібності. Цим знаменитість поділилася з фанатами на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова не боїться відкривати душу перед шанувальниками і часто ділиться на своїй сторінці не лише новими фото чи відео, а й думками, переживаннями та планами на життя. Цього разу вона розповіла, що дозволило їй сповнитися жіночою енергією.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, Ілона Гвоздьова розповіла, що побувала у Львові, де перетворилася практично на казкову принцесу. На відео хореограф позує в розкішній сукні, милуючись якою виникає думка, що його дійсно пошили при дворі. Зірка зізналася, що новий образ дав їй енергію не лише щоб розцвісти самій, а й щоб надихати інших жінок.

"У Львові я відчула себе попелюшкою! Вдячна своєму клубу, завдяки якому я можу наповнюватись жіночою енергією та надихати інших жінок!", - поділилася Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" розповіла, як наперекір страху йде до мрії: "Продовжую рухатися".

Також наш портал інформував, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" дещо змінила та попросила не втрачати її: розлучений Остапчук оцінив.

Крім того, ми писали, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але мама була шокована: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".