Знаменита українська реперша Alyona Alyona пожартувала з себе і показала, чим буває корисним друге підборіддя. Смішним роликом зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно радує шанувальників новими фото та відео, на яких показує, що цікавого відбувається у її житті. Натомість артистка частенько піднімає настрій своїм гумором, зокрема не боїться сміятися і з себе.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

На цей раз Alyona Alyona зняла кілька секундний ролик, яким дуже порадувала українців і трохи посміялася над собою. Так, реперша на відео перебирає пальцями друге підборіддя, імітуючи гру на гітарі. При цьому вона наклала звукову доріжку з відомим рифом бас-гітари.

"А у вас так само?" - підписала ролик виконавиця.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Вийшло дуже смішно та оригінально. Однак дізнатися реакцію шанувальників не вийде, оскільки реакції в сторіс можуть надсилати тільки в особисті повідомлення, але можна припустити, що ролик хоча б змусив усміхнутися.

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona помітила, як війна змінила людей і виклала все, що думає: "Без дозволу на душу".

Також наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі".