Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова), знайома багатьом завдяки участі у "Фабриці зірок", встигає присвячувати час творчості та маленькому синові із чоловіком. У соцмережі Instagram на неї підписано понад 470 тисяч людей.

MamaRika відносно нещодавно вперше стала мамою та її життя кардинально змінилося. Шанувальникам вона все частіше розповідає про виховання, а цього разу привітала дітей та жінок зі святом.

MamaRika з сином, фото з Instagram

Щороку 22 листопада відзначається Міжнародний день сина і з цієї нагоди артистка вирішила нагадати про силу материнської любові.

"Я можу точно сказати, шо більшої любові, ніж кожна Мама відчуває до свого дитятка, просто не існує… Для неї він завжди буде маленьким хлопчиком, вона завжди із завмиранням серця чекає його дзвінка, і просто хоче почути "Алло, Мам, в мене все добре!" - написала Анастасія Кочетова.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Показати ще

Ще у травні 2022 року зірка випустила зворушливу пісню, присвячену своєму синові Давиду, а зараз зазначила, що вона стала своєрідним криком душі кожної української мами, яка чекає на сина з війни. У її випадку вона притискає до грудей дитину, перебуваючи далеко від рідної країни.

"Тому відчуваю біль кожної, обіймаю подумки, щаслива що можу зігріти своєю музикою… Скоро всі наші Сини повернуться додому🙏" - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що MamaRika поскаржилася, що Сергій Середа кинув її з дитиною напризволяще: "Батя їде геть"

Як повідомляв Знай.ua, MamaRika порівняла українців з лелеками, які змушені залишати свій будинок час від часу: "Пережити цю довгу зиму"

Також портал Знай.ua писав, що MamaRika розповіла, як мало не поховала рідного сина від Сергія Середи: "Нам сказали, що нам не можна нічого"