Українська співачка та переможниця Євробачення-2010 Alyosha (Олена Кучер), яка також є багатодітною мамою та дружиною Тараса Тополі з гурту "Антитіла", іноді радує армію шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч людей.

Олена Кучер виховує трьох дітей, тож знає, як війна може травмувати маленьких українців, навіть тих, хто виїхав за межі країни.

Сім'я Тараса Тополі, фото з Instagram

Щоб допомогти і своїм, і чужим малюкам, вона озвучила першу українську збірку терапевтичних дитячих аудіоказок – "Таємні історії маленьких та великих перемог".

Неймовірну ідею артистка реалізувала разом із благодійним фондом. Головним завданням є підтримка дітей, які постраждали від російської агресії.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Збірка складається із 10 казок з терапевтичним ефектом для дорослих з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку. Казки допоможуть батькам з дітьми, які мають ознаки стресу, тривожності, або межовий досвіду кризових ситуаційях, викликаних війною", - повідомила вона.

Прослухати казки безкоштовно можна на різних платформах. Судячи із відео, діти співачки вже оцінили старання мами.

Раніше ми писали про те, що Alyosha осяяла темряву променистою усмішкою та надихнула українців поетичними рядками: "Мотивація"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя висміяв окупантів із "новими" ногами, які йдуть у комплекті з п'ятою точкою бурятів: "Дуже пощастило"

Також портал Знай.ua писав, що Alyosha похвалилася майбутньою зіркою України, поки Тарас Тополя потрапив у скандал: "Хто забрав?"