Відомий український співак Олександр Положинський творець та фронтмен кількох груп, таких як "Тартак", "Олів'є", "Був'є", служить у ЗСУ та продовжує писати.

Чуттєвий змістовний вірш написав Положинський і розмістив на своїй сторінці в соцмережі інстаграм. На вірш відгукнулися багато українців, які оцінили рядки поета.

Олександр Положинський. Фото: скриншот Facebook

Так хочеться, щоб ви не вмирали Без вас самотньо на землі Та ви - небесні генерали І ви зникаєте в темряві За кожним з вас страждають душі За кожним ллють потоки сліз А вас десь серед тектонічних зрушень - Кудись щастить Великий воз - написи Положинський.

Олександр зізнався, що тих "вісім рядків раптом виринули в момент, коли мене вже вирубало". У коментарях підтримав Олександр. А в старості назвали вірш "Хворим".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Скриншот повідомлення. Фото: Instagram

"Як боляче, що гинуть найактивніші, патріотичніші, віддані сини України", "Ваша лірика Олександрі актуальна на 200%", "Дуже потужні слова, торкнулися всередині всі… Аж сльози звернулися на очах", "Маємо заради тих, хто впав, жити добре. Жити краще. Жити вдумливо. Тому що за це поклали життя воїни", - написали шанувальники творчості Олександра.

Скриншот повідомлення. Фото: Facebook

Нагадаємо, ми писали, що безстрашний Олександр Положинський у ЗСУ прочитав вірш про війну: "У мішках додому повернетеся, козли"

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Положинський із гуртом "Був'є" випустили новий альбом: "Можливо останній".

Також "Знай.ua" поінформував, Олександр Положинський на фронті порадів через "сюрпризи" з мирного життя: "Самі тебе знаходять" .