Український співак, репер Потап, який такоє є телеведучим та продюсером, зробив спільний знімок з морпіхом Михайлом Дановим.

Михайло Діанов, морський піхотинець, який захищав Маріуполь, та після полону був звільнений, тепер проходить реабілітацію. Потап розмістив фото на своїй сторінці в Instagram. Також Олексій написав пост:

Тепла зустріч. Важливі слова. Я запам'ятаю все життя! слава Україні - написав потап

Олексій Потапенкота Михайло Діанов. Фото: Instagram

Нагадаємо, що 21 вересня Діанов повернувся до України внаслідок обміну полоненими. Окрім нього, Україна звільнила з російського полону 214 осіб, зокрема 10 іноземців. З полону морпіх повернувся у важкому фізичному стані: рука не зрослася, і зараз у ній бракує 4 см кістки.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нещодавно на станції метро "Майдан Незалежності" відгримів грандіозний суперфінал "Голосу країни-12". У 12 сезоні шоу перемогу здобула фольклористка Марія Квітка, яка підкорила глядачів та тренерів потужним народним голосом.

Нагадаємо, ми писали, що Адріано Челентано допоміг Даші Ульяновій із "Холостяк 10" зачарувати чоловіків: привабливі рухи.

Як повідомляв "Знай.ua" Олег Скрипка з "ВВ" не припинив робити вино під час війни, щоб напоїти їм українців після перемоги: "Буде добре".

Також "Знай.ua" інформував, Тарас Тополя висміяв окупантів із "новими" ногами, які йдуть у комплекті з п'ятою точкою бурятів: "Дуже пощастило".