Знаменита українська співачка Ірина Федишин показала, що матеріалізувалися її талант і численні благодійні концерти за кордоном. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин із перших місяців війни активно займається волонтерством і за цей час передала ЗСУ чимало потрібних речей для прискорення перемоги над російськими окупантами. Артистка не зменшує обертів та продовжує дивувати масштабами допомоги.

Ірина Федишин. Фото: Instagram

Так, цього разу Ірина Федишин показала, що вдалося матеріалізувати її талант, продемонстрований на недавніх благодійних концертах за кордоном. Зірка наголосила, що зібраних грошей вистачило на 9 транспортних засобів, серед яких є навіть БТР.

"Ще + 9 транспортних засобів для ЗСУ, серед яких навіть БТР, а також 2 вантажівки, 2 буси, 3 позашляховики, швидка допомога та ще 2 генератори", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Ірина Федишин додала, що за весь період її волонтерства на потреби ЗСУ вдалося передати десятки автомобілів, а завдяки неймовірній підтримці як українців, так і громадян інших країн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин нагадала, що допомагає під час війни продовжувати жити: "Особливі зустрічі".

Також наш портал інформував, що Ольга Сумська поділилася моментом, від якого неможливо стримати сліз радості: "Пережив окупацію".

Крім того, ми писали, Даніель Салем вразив українців правдивими кадрами зі звільнення Херсона, Олена Кравець у захваті: "Боги".